Újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra! 20 millió forintot kapnak a nyertesek

A 2020-as év kihívásai ellenére sikeresen megvalósult az idei Richter Anna Díj öt győztes projektje, melyeket október 13-án ünnepélyes keretek között mutattak be az érdeklődők számára.

Az eseményen a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetőjétől, Beke Zsuzsától megtudtuk, az elmúlt két év bebizonyította, hogy a hiánypótló kezdeményezésre rendkívül nagy az igény, így a Richter Gedeon Nyrt. folytatja egyedülálló, újszerű társadalmi szerepvállalás programját. Ennek köszönhetően a projektbemutató napján megnyílt az új pályázati időszak: a kreatív, ötletes, egészségügyet és oktatást jobbá tevő terveket idén is várja a zsűri.

A Richter Anna Díj tavalyi nyertesei megosztották tapasztalataikat

A rendhagyó eseményen az öt nyertes csapat tagjai a tavaszi online díjátadó után végre személyesen, élőszóban is elmesélhették, hogyan valósították meg a nehezített körülmények ellenére összesen 20 millió forinttal támogatott terveiket. A színpadon minden csapatvezetővel egy-egy zsűritag beszélgetett, és a projektek vezetői egyetértettek abban, hogy a Richter Anna Díj új távlatokat nyitott hivatásukban, és olyan álmuk válhatott valóra, amit a Richter támogatása nélkül nem tudtak volna létrehozni.

Stroke-prevenció játékfilmen keresztül, a természet szerepe a gyógyulásban, izgalmas szemléletformáló animációs kisfilmek a környezettudatosságról, a klinikai gyógyszerész hivatás népszerűsítése, hiteles információk a császármetszésről – a győztesek ezekkel a hívószavakkal szerezték meg a nagyközönség és a zsűri szavazatát.


Kik és mivel nyerték  el pontosan a tavalyi Richter Anna Díjat?

Meddig lehet az idén pályázni?

Mik a pályzat feltételei?


A cikk folytatódik, kattintson IDE.
 

Nem kommentelhető tartalom.

Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Ⓒ 2020 

Minden jog fenntartva!