Női Egészség Éve 2020

Ez az év legyen az egészséged éve. 
Tarts velünk! 
Nézd, mi mindennel készülünk Neked 12 hónapon át:

SZŰRŐKAMPÁNY

Ki a meNŐ? Aki szűrésre megy! című kampányunk és nyereményjátékunk januárban indul.  Menj el szűrésre, vidd el a barátnőd is, szólj anyukádnak, testvérednek, aztán regisztráljatok a játékra.

CIKKEK, VIDEÓK 

Az EgészségKalauz.hu újságírói és orvosai egész évben nőket érintő betegségekről és az egészséges életmódról írnak. Orvosainkat te is kérdezheted az Orvos válaszol rovatunkban.   

NŐI EGÉSZSÉGNAP 

Ez a nap neked szól, már most írd be: október 11. Lurdy-ház. Egy igazi egészségexpót tartunk előadásokkal, szűrésekkel, kiállítókkal. 

Ki a meNŐ? 

Aki szűrésre megy!Nyereményjáték

ÉN IS JÁTSZOM

Vidd el a szűrésre a szeretteidet is!

Button

Rád ki fog figyelni?

  EgészségKalauz.hu
főszerkesztő

Hát nem szívfájdító, hogy barátnőinket, rokonainkat, kollégáinkat sorra veszítjük el olyan betegségekben, amelyek kezelhetőek, megelőzhetőek lennének? Évente 2200 nő hal meg csak emlőrákban, holott tudjuk, a korai stádiumban felfedezett rosszindulatú daganatok nagyobb eséllyel gyógyíthatók. Mégse megyünk szűrésre. Tedd a szívedre a kezed: te végzel otthon emlővizsgálatot? Egyáltalán, tudod hogyan kell csinálni? Na, ezért is indítottuk útjára ezt a kampányt, hogy tanuljunk meg figyelni magunkra, és tudjunk segítséget kérni, ha baj van. Jelentkezz be most szűrésre, aztán pályázz, és vidd haza a főnyereményt!

  21 Nő az Egészségügyért Alapítvány
a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány ügyvezetője, újságíró

Csomót éreztem a mellemben, talán egy évvel a második kislányom születése után. A mammográfia nem mutatott semmi rosszat! – újságoltam 34 éves barátnőmnek, akivel megosztottam minden örömömet-bánatomat. Másnap hív: figyelj csak, érzek egy csomót a bal mellemben, én is kértem időpontot. Pár nap múlva tudtuk meg, nagy a baj, sürgősen műtétre, kemoterápiára van szükség. Jött, aminek jönnie kell: a csonkolás miatt érzett lelki gyötrelem, a kopaszság, hányinger, hónapokon keresztül a rosszullét, a remény, az akaraterő. A fájdalmat elrejtő mosoly ekkor is járt a betegágy mellett nyüzsgő 6 éves kisfiúnak. Régi történet ez. A sebek begyógyultak, de azért 5 évenként jön a telefon: rendben vagyok! És bár távol lakunk, képzeletben megöleljük egymást. Figyeljünk magunkra, figyeljünk egymásra!

  Istenhegyi Magánklinika
endokrinológus-nőgyógyász

A méhnyakrák évente több mint 400 halálos áldozatot követel Magyarországon, annak ellenére, hogy az egyik legkönnyebben szűrhető rosszindulatú daganatról beszélünk. Így az emlő önvizsgálat mellett a lehetőleg HPV szűréssel kiegészített rendszeres nőgyógyászati citológiai vizsgálatot tartom a legfontosabbnak a hölgyek egészségmegőrzésében. Évente egyszer mindenképpen keressük fel nőgyógyászunkat, és forduljunk hozzá akkor is, ha bármi rendellenességet, elváltozást tapasztalunk női, intim területen! A Női Egészség Éve kampány jó alkalom és jó figyelemfelhívás arra, hogy átgondoljuk, mikor voltunk utoljára orvosnál és elmenjünk az ajánlott szűrésekre.

Mi is elmegyünk szűrésekre

  • Maróy Krisztina GLAMOUR főszerkesztő
  • Bokor Klára Női lapok főszerkesztő
  • Simon Izabella EgészségKalauz.hu főszerkesztő
  • Ratkai Krisztina Gasztrolapok főszerkesztő

A kampány szervezője

30

éve a piacon

52

ismert márka

4 000 000

olvasó havonta

 

Ismered az EgészségKalauz.hu-t? Forgatod a GLAMOUR-t, olvastál már Blikk Nők-et, GEO-t, vagy Kiskegyed-et?  Elérnek hozzád a Blikk vagy a Noizz.hu hírei? 
Akkor ismersz minket! 
Mi vagyunk a Ringier Axel Springer Magyarország. Európa egyik legnagyobb, független médiavállalata.
 És mi itt mind azon leszünk, hogy 2020 a Te éved legyen!

MÉG TÖBB INFÓ RÓLUNK

Kampányban résztvevő portfóliónk

Cikkajánló

 MÉGTÖBB CIKK

Kapcsolat

‌ 

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Ne maradj le a friss programokról, iratkozz fel az értesítőre:

A regisztrációját fogadtuk!KAPCSOLAT

RAS Magyarország Kft. 1122 Budapest, Városmajor utca 11.TELEFONSZÁM

(+36-1) 488-5700 /5807

+36 30 276 3210

E-MAIL

info@egeszsegkalauz.hu

Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Ⓒ 2020 

Minden jog fenntartva!