Ez az új eljárás szintet lép a meddőséggel folytatott harcban!

Alig néhány éves az új eljárás, melynek bevezetésétől még több sikeres meddőségi kezelést remél a Róbert Magánkórház. Február óta itt is használják a módszert, ami a világon jelenleg az egyik legbiztosabb módja annak, hogy a legéletképesebb hímivarsejtet nyerhessük ki az ondófolyadékból!  


Új, a jövőre nézve még sikeresebb meddőségi kezeléseket ígérő módszert vezetett be a Róbert Magánkórház idén februárban. A céljuk, hogy az asszisztált reprodukciós eljárások alatt elérjék a legmagasabb egészségesen kinyerhető spermiumszámot, a lehető legnagyobb esélyt biztosítva ezzel a megtermékenyülésre.  


Ebben segít a forradalmi, csupán két-három éves spermaszelektációs módszer, amely családok százainak adhatja vissza a reményt a gyermekáldásra.  


„Egy mikrofluid technikán alapuló új generációs módszert vezettünk be, melyet az asszisztált reprodukció területén dolgozó kutatók fejlesztettek ki néhány évvel ezelőtt.” – kezd mesélni az eljárásról Varga Erika, biológus, vezető embriológus. – „Ennek során, a természetes folyamatokat utánozva egy speciális, erre a célra kifejlesztett eszköz segítségével szelektáljuk ki az ondóból a lehető legnagyobb számú egészséges spermiumot.” 


És hogy miben nyújt többet, miben más ez az eljárás, mint a lombik program vagy az inszemináció? 


Nem kommentelhető tartalom.

Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Ⓒ 2020 

Minden jog fenntartva!